Sunburst Viral- Latest News on Celebrities, gossip, TV,  music and movies
No Result
View All Result
  • Home
  • Featured News
  • Celebrity
  • Movies
  • Music
  • Gossips
  • TV
  • Comics
  • Books
  • Gaming
  • Home
  • Featured News
  • Celebrity
  • Movies
  • Music
  • Gossips
  • TV
  • Comics
  • Books
  • Gaming
No Result
View All Result
Sunburst Viral- Latest News on Celebrities, gossip, TV,  music and movies
No Result
View All Result

How well did you know Ozzy? Take this quiz – National

by Sunburst Viral
3 months ago
in Featured News
0
Home Featured News
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


The death of Ozzy Osbourne has generated more stories and attention than any other rock star’s passing since Bowie and Prince in 2016.

The man, to put it mildly, lived an extremely colourful life. Now that he’s gone, there’s a massive amount of interest in his life.

How well did you know Ozzy? No fair using Google.

1. Ozzy used to torment one of his teachers, a certain Mr. Lane. How?

(a) Leaving dead bats and lizards on his chair.

(b) Heating up a penny coin with a blowtorch and leaving it for Mr. Lane to pick up from his desk.

(c) Screaming “I AM IRON MAN” at irregular intervals during class.

Story continues below advertisement

Answer: (B) Poor Mr. Lane burned his fingers on many occasions. He was happy to see Ozzy drop out of school at the age of 15.

 

2. In 2010, Ozzy was the subject of some serious medical research in a project costing US$65,000. What did doctors find?

(a) His genome had a never-before-seen mutation that allowed his body to tolerate drugs and alcohol with superhuman strength.

(b) DNA analysis showed that he was related to the House of Windsor and was 132nd in line to the throne.

(c) Ozzy’s body contained an undeveloped conjoined twin.


Answer: (A) In a paper presented at a medical conference, researchers revealed that he was a genuine mutant as a result of an extremely rare anomaly possessed by both his parents.

 

3. Which pre-Sabbath job did Ozzy really like?

(a) Tuning car horns at the factory of an automobile manufacturer.

(b) Head cow-killer at an abattoir.

(c) Plumber’s apprentice.

Answer: (B) He rather enjoyed his time at the slaughterhouse. The only thing he liked about the horn-tuner job was his ability to sniff toxic chemicals used for decreasing machine parts. The less said about the plumber experience, the better.

 

Story continues below advertisement

4. What was the name of Ozzy’s first wife?

(a) Thelma Riley

(b) Louise Carson

(c) Sharon Arden

Answer: (A) He married Thelma Riley in 1971. The marriage lasted until 1982 and shared three children, including one from Thelma’s previous relationship. Their names are Elliot (whom he adopted), Louis, and Jessica. He had three kids with Sharon: Aimee, Kelly, and Jack.

Get the day's top news, political, economic, and current affairs headlines, delivered to your inbox once a day.

Get daily National news

Get the day’s top news, political, economic, and current affairs headlines, delivered to your inbox once a day.

 

5. In the 1980s, Ozzy was responsible for nearly killing the visiting neighbourhood vicar. How?

(a) Sharon accidentally served him cake Ozzy had made. She didn’t know that it was 20 per cent cake mix and 80 per cent Afghani hash.

(b) He thought he was a burglar and went after him with a shotgun.

(c) The vicar was nearly run down by a drunken Ozzy on his riding lawnmower.

Answer: (A) Ozzy and Sharon had a man who delivered fresh produce to the house. He also supplied Ozzy with some extremely potent Afghani product that Ozzy used for baking.

 

Story continues below advertisement

6. On Jan. 20, 1982, Ozzy famously bit the head off a bat during a show in Des Moines, Iowa. What did Ozzy later say the bat tasted like?

(a) Bitter

(b) Sweet

(c) Salty

Answer: (C) Now you know. Ozzy needed two rabies shots every night for the rest of the tour.

 

7. Don Arden, father of Sharon and Ozzy’s original manager for his solo career, had this nickname for his son-in-law.

(a) “Brummie Moron”

(b) “Vegetable”

(c) “Loser man”

Answer: (B) The nickname came when Ozzy passed out in a hotel hallway the night of their wedding.

 

8. In the 1980s, Ozzy enjoyed watching TV with:

(a) A donkey named Sally

(b) A monkey named Curious George

(c) A lizard called Iggy

Story continues below advertisement

Answer: (A) Sally was allowed into the living room to keep Ozzy company while he watched the telly.

 

9. When Ozzy checked into the Betty Ford Centre, what was his first question?

(a) “When’s checkout?”

(b) “Is there room service?”

Trending Now

  • Israeli envoy accuses UN of blocking aid in Gaza after Carney condemnation

  • Canada condemns Hong Kong for issuing warrants to arrest some Canadians

(c) “Where’s the bar?”

Answer: (C) Ozzy misunderstood. He thought the Betty Ford Centre was a resort.

 

10. Ozzy loved what breed of dog?

(a) Yorkshire terriers

(b) English bulldogs

(c) Doberman pinschers

Answer: (B) The most famous were Lola and Bugzy from The Osbournes TV show.

 

11. What was Ozzy’s favourite snack food?

(a) Burritos

(b) French fries

(c) Philadelphia cheesesteak sandwiches

Story continues below advertisement

Answer: (A) He’d often have multiple burritos a day.

 

12. One of Ozzy’s next-door neighbours and friends was:

(a) Dolly Parton

(b) Donny Osmond

(c) Pat Boone

Answer: (C) Pat and Ozzy got along famously. You might remember that Boone’s cover of Crazy Train was used as the theme for The Osbournes. By the way, Dolly and Donny were both friends and fans. Dolly sent a video tribute to the final show and Ozzy once appeared in a Pepsi commercial with Donny and Marie.

 

13. What tattoos did Ozzy have both knees?

(a) Upside-down crosses

(b) O-Z-Z-Y

(c) Happy faces

Answer: (C) Ozzy was full of surprises.

 

14. How many times did Ozzy fail his driver’s test?

(a) 5

Story continues below advertisement

(b) 19

(c) 23

Answer: (B) He got it on his 20th try at the age of 61.

 

15. Just before he died, Ozzy raised money by selling some paintings he’d done with the aid of:

(a) His Sabbath bandmates

(b) His grandchildren

(c) A group of chimpanzees

Answer (C): Of course, it was chimps. The money went to Save the Chimps, a sanctuary in Florida.

 

There was never anyone like Ozzy. And we’ll never see his kind again.

How well did you know Ozzy? Take this quiz - image

&copy 2025 Global News, a division of Corus Entertainment Inc.





Source link

Tags: celebrity newshollywood gossipshollywood newslatest hollywood newsNationalOzzyQuiz
Previous Post

If You Have to Watch 1 HBO Max Show in July 2025, Stream This 1 Now

Next Post

The Surprising Drummer Who ‘Regrets’ Not Joining Black Sabbath

Related Posts

Jason Momoa Bald Hair Transformation Photos
Featured News

Jason Momoa Bald Hair Transformation Photos

by Sunburst Viral
October 24, 2025
The Best Hollywood Reunions of 2025
Featured News

The Best Hollywood Reunions of 2025

by Sunburst Viral
October 23, 2025
‘Outer Banks’ Filming Continues After Jonas Pate Allegedly Grabbed PA
Featured News

‘Outer Banks’ Filming Continues After Jonas Pate Allegedly Grabbed PA

by Sunburst Viral
October 23, 2025
Michael J. Fox says representing the Parkinson’s community is a ‘privilege’
Featured News

Michael J. Fox says representing the Parkinson’s community is a ‘privilege’

by Sunburst Viral
October 23, 2025
Kendall Jenner, Mary-Kate Olsen’s Night Out
Featured News

Kendall Jenner, Mary-Kate Olsen’s Night Out

by Sunburst Viral
October 23, 2025
Next Post
The Surprising Drummer Who ‘Regrets’ Not Joining Black Sabbath

The Surprising Drummer Who ‘Regrets’ Not Joining Black Sabbath

GET THE FREE NEWSLETTER

  • Trending
  • Comments
  • Latest
Dance Moms’ Christi Lukasiak Arrested for DUI 

Dance Moms’ Christi Lukasiak Arrested for DUI 

July 16, 2024
Olivia Wilde Wears Bridal Gown to Colton Underwood’s Wedding

Olivia Wilde Wears Bridal Gown to Colton Underwood’s Wedding

May 15, 2023
Book review of The Five Wolves by Peter McCarty

Book review of The Five Wolves by Peter McCarty

October 14, 2025
Must-Read Fantasy & Sci-Fi Books

Must-Read Fantasy & Sci-Fi Books

July 11, 2025
Atsuko Drops Jujutsu Kaisen Collaboration

Atsuko Drops Jujutsu Kaisen Collaboration

January 18, 2025
Will Briar Go Ongoing? Stephanie Hans’ Variant Drives #1 Orders

Will Briar Go Ongoing? Stephanie Hans’ Variant Drives #1 Orders

September 1, 2022
Epstein Victim Reveals Prince Andrew & Ghislaine Maxwell’s HORRIFYING Convo About Beatrice & Eugenie!

Epstein Victim Reveals Prince Andrew & Ghislaine Maxwell’s HORRIFYING Convo About Beatrice & Eugenie!

October 24, 2025
Jason Momoa Bald Hair Transformation Photos

Jason Momoa Bald Hair Transformation Photos

October 24, 2025
Grimes Got A Face Tattoo! But Her Fans Think It Looks TERRIBLE – Like An Infection!

Grimes Got A Face Tattoo! But Her Fans Think It Looks TERRIBLE – Like An Infection!

October 24, 2025
Guillermo Del Toro’s Frankenstein Is Getting Two Premium Companion Books

Guillermo Del Toro’s Frankenstein Is Getting Two Premium Companion Books

October 24, 2025
Sammy Hagar Laughs Off Viral Impersonator Arrest Hoax

Sammy Hagar Laughs Off Viral Impersonator Arrest Hoax

October 24, 2025
Can Jeremy Allen White Sing? What to Know About Deliver Me From Nowhere

Can Jeremy Allen White Sing? What to Know About Deliver Me From Nowhere

October 23, 2025
  • Home
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • DMCA
  • Cookie Privacy Policy
  • Terms and Conditions
  • Contact us
SUNBURST VIRAL

Copyright © 2022 - Sunburst Viral.
Sunburst Viral is not responsible for the content of external sites.

No Result
View All Result
  • Home
  • Featured News
  • Celebrity
  • Movies
  • Music
  • Gossips
  • TV
  • Comics
  • Books
  • Gaming

Copyright © 2022 - Sunburst Viral.
Sunburst Viral is not responsible for the content of external sites.

Go to mobile version